Tiltræk flere besøgende med online marketing

Flere og flere danskere handler i dag på nettet. Det er her, du skal være tilstede med din virksomhed og være der for dine kunder. Når vi skal finde frem til produkter og tjenester, skal det nemlig være nemt og hurtigt. På et konkurrencepræget marked er du også nødt til at skille dig ud.

Så hvis du står med en virksomhed og gerne vil have nogle gode råd til, hvordan du får mere trafik på din hjemmeside og dermed øger omsætningen, så skal du ikke lede længere.

Vær repræsenteret på Google

En af de mest effektive måder at få sin virksomhed fundet på nettet af eksisterende og potentielle kunder er søgemaskineoptimering. Det indebærer bl.a. SEO, herunder linkbuilding, tekstforfatning m.m. Ved at være godt repræsenteret på søgemaskiner som fx Google kan din virksomhed blive synlig for dine kunder. Du vil jo nødigt have, at dine kunder går til konkurrenterne. Skab konverteringer, hvor dine besøgende bliver til kunder eller tilmelder sig din nyhedsmail.

Content marketing, som skaber værdi for kunderne

Skab relevant, underholdende og værdiskabende indhold for dine kunder på din hjemmeside, gennem nyhedsbreve og på de sociale medier. Det er med til at fastholde eksisterende kunder og fange interessen hos potentielle kunder. Find ud af, hvem din målgruppe er, og ræk ud til dem på platforme, de er aktive på.

Din virksomhed kan nyde godt af at have en virksomhedsprofil på de sociale medier Facebook, Instagram og LinkedIn. Her er du i øjenhøjde og kan tilbyde nem og hurtig kundeservice samt reklamere for dine produkter med annoncer og organiske opslag. Sociale medier giver dig mulighed for at få et indblik i dine kunder ved at skabe et socialt fællesskab og åbne dit univers for dem på en helt anden måde, end din hjemmeside kan.

Skab noget mere for dine kunder, som sælger – hvad venter du på?