Tre grunde til du burde overveje et CTS-system til din virksomhed

Det seneste årti har der været et stigende fokus på klimaforandringerne. Vi for tudet ørerne fulde af, hvor vigtigt det er vi minimere brugen af energi. Det er både i privaten, men der bliver i højere grad også lagt et tryk på virksomhederne til at træffe nogle beslutninger, der er mere klimavenlige.

Sådanne beslutninger er ikke altid nemme at træffe. I mange tilfælde handler det om at bruge ekstra tid på at sætte nogle systemer op, der ikke rigtig virker, og andre gange er det en løsning, der koster lagt flere penge. Sådan behøver det ikke altid at være. Med Trendcts kan du få et, bedre indeklima, billigere energiforbrug og så er det oveni købet også grønnere.

 

Få styr på indeklimaet

For mange virksomheder kan indeklimaet være et problem. Hvis man har mange medarbejdere i sin virksomhed, der sidder samlet i et åbent kontorlokale, kan der godt komme til at blive ret indelukket, og det er ikke det mest optimale arbejdsmiljø.

Med Trendcts kan du styre hvornår, der skal være varme på og hvornår varmen skal slukkes. Du kan for eksempel slå varmen fra når alle alligevel skal ud og spise i pausen, her kan du så åbne vinduerne og sørge for, at der bliver luftet ud.

Dine medarbejdere ville takke dig, og du får også langt mere effektive ansatte. På den måde er de altså en win-win situation for alle.

 

Spar penge med Trendcts

En måde man altid kan sørge for at spare penge, er ved at effektivisere systemer, som ikke er helt optimeret. Hvis du for eksempel har et dårligt system til at styre din varme, ventilation og så videre, så kan du altså spare penge ved at få Trendcts.

Med Trendcts er der mange muligheder. Du kan styre alle elektroniske systemer med Trendcts. Udforsk mulighederne for trendcts her.

 

Gør din virksomhed lidt grønnere

Det er vigtigt som virksomhed at have fokus på at ens virksomhed er så klimavenlig som overhovedet mulig. Som virksomhedsejer har man nemlig et ansvar fordi, man ofte er en del af produktionskæden og derfor er en belastning for vores klima.

Med Trendcts får du som virksomhedsejer muligheden for at spare mere på energien. Effektiviteten er i højsædet, når det handler om klimaet, og derfor skal du overveje at få et CTS-system.