Vælg bådflag fra Langkilde & Søn – Markedets stærkeste dug

Der er en vis stolthed i at stævne ud på såvel de danske som internationale farvande i en båd, der bærer et bådflag i de rød-hvide farver.

Har dit nuværende bådflag udtjent sin værnepligt, er det på høje tid at få købt et nyt. Vil du have et af landets smukkeste og stærkeste bådflag, kan du købe det hos Langkilde & Søn, der er Kongelig Hofleverandør og har specialiseret sig i flag og vimpler siden 1938.

Bådflagene bliver produceret i markedets stærkeste dug – en afgørende egenskab, så du kan beholde dit flag i mange år frem.

Hvad kendetegner et bådflag?

Yachtflag og bådflag fås sammen med diverse signalflag i et stort udvalg hos Langkilde & Søn. Yachtflaget kendes også som det danske orlogsflag, og det bærer de guldbroderede bogstaver YF på en dybrød baggrund med et hvidt kors.

Som udgangspunkt må alle danske lystfartøjer bære yachtflaget, undtaget er dog erhvervsbåde. Flaget føres bl.a. ved anlæg og afgang fra havnen, og det kan hejses fra solopgang frem til solnedgang.

Der medfølger altid en smart stofpose til dit bådflag fra Langkilde & Søn, så du kan behandle dit flag med den største respekt, når det ikke er i brug.

Vil du læse flere regler for, hvordan du bruger dit yachtflag, kan du klikke forbi Langkilde & Søn. Her kan du også få et overblik over de mange bådflag i den maritime kategori.

Hvilken størrelse yachtflag skal du vælge?

Du kan vælge dit yachtflag i flere forskellige størrelser hos Langkilde & Søn, såsom 34×65 cm, 65×125 cm og over 132×250 cm.

Når du skal finde den rigtige størrelse, skal du altid tage udgangspunkt i, hvor stor din båd er. Det skal nemlig passe til flagstangen på båden. Et fingerpeg er, at det skal måle omtrent 2/3 af stangen.

Så sørg for, at du vælger den rette størrelse.

Langkilde & Søn – meget mere end yachtflag

Inden for de seneste år har Langkilde & Søn fokuseret på flere former for tekstiler, så produktsortimentet nu også spænder over bl.a. stofduge, bordløbere og stofservietter.

Præcis som med bådflagene er nøglen også her, at de bliver produceret i nogle af de stærkeste materialer, markedet kan tilbyde. De bygger samtidig på håndværkstraditioner, der er blevet forfinet siden opstarten i 1938.

Så gør både boligen og båden klar til nye eventyr med tekstiler fra Langkilde & Søn!