Vanløse osteopati benytter sig af anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi

Vanløse osteopati er en internationalt anerkendt manuel behandlingsform, der er baseret på traditionelle sundhedsvidenskabelige fag som anatomi, neurologi, fysiologi, biomekanik, embryologi og patologi. Hos Vanløse osteopati benytter osteopater sig af manuelle teknikker til at stille diagnose og give behandling med det mål for øje at hjælpe til optimal funktion og sundhedstilstand. Vanløse osteopati tager afsæt i dybdegående teoretisk viden om kroppen samt en forståelse af, at mennesket er en helhed, og at struktur og funktion påvirker hinanden. Vanløse osteopati lægger vægt på forebyggelse og sund livsstil, og vi arbejder sammen med patienterne for at finde den bedste behandling individuelt tilpasset. Læs mere omrking Vanløse osteopati på linket her.

Vanløse osteopati er for alle der ønsker en effektiv og naturlig behandling

Vanløse osteopati er for alle, der ønsker en effektiv og naturlig behandling af muskel- og ledsmerter, hovedpine, migræne, stress eller andre problemer. Behandlingen kan forebygge skader, samtidig med at den styrker kroppens selvhelbredende evner. Vanløse osteopati har mange års erfaring med behandling af både børn og voksne. Det første konsultation hos vanløse osteopati tager udgangspunkt i en grundig klinisk undersøgelse og samtale, hvor vi lægger vægt på at forstå patientens problematik. Herefter foretager vi en manuel undersøgelse af patientens bevægeapparat, og behandlingen planlægges derefter. Behandlingen består typisk af bløde manipulationer af led og muskler samt mobiliseringer, der har til formål at genoprette normal funktion i bevægeapparatet. Vanløse osteopati anvender ikke dybe massageteknikker eller andet, men bruger mere tiden på at finde ud af at fikse problemet som helhed.

Hos Vanløse osteopati har vi en hyppig kontakt med forskellige specialister

Vi lægger vægt på gentagne behandlinger for at sikre den bedst mulige effekt, samtidig med at vi altid afvejer patientens udvikling og reagerer herpå. Hos vanløse osteopati har vi en hyppig kontakt med forskellige specialister, hvilket betyder, at vi altid er opdateret på de nyeste undersøgelses- og behandlingsmetoder. Dette giver os mulighed for at tilbyde den bedste behandling for dig. Kom og besøg os, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning på dine problemer. Vanløse osteopati bestræber sig på at være en seriøs og kompetent behandler, der altid har patientens bedste for øje. Vi lægger vægt på en personlig og tillidsfuld relation til vores patienter, og vi arbejder altid ud fra et solidt teoretisk fundament.